2011. április 11.

Baconba tekert fasírt




 


 Hozzávalók:12,5 dkg darált marhahús, 12,5 dkg. darált disznóhús,1 kis fej hagyma, 2 cikk foghagyma, 1 tojás, só,borsó,pirospaprika,petrezselyemzöld,baconszeletek
A húst ledaráltam,a hagymát és fokhagymát lereszeltem ,petrezselyemzöldet apróra vágtam,hozzáadtam a tojást és a fűszereket és jól összedolgoztam..Hosszúkásra formáztam és baconszeletekbe tekertem.Durvára darált színes borsal megszórtam és grill serpenyőben kisütöttem.Sült burgonyával és tavaszi salátával tálaltam





5 megjegyzés:

Csiperke írta...

Ez a fasírt annyira, de annyira jól néz ki! A férjem meglátta, és azt mondta, hogy ilyet én is csináljak. Nagyon szépek egyébként a képeid! Gratulálok! Várom a további bejegyzéseidet...:)

Adél írta...

Csiperke,köszönöm szépen.Lepd meg a férjed vele :)

mariadeco írta...

Nagyon gyönyörüek és ötletesek ezek a fasirtok.A receptjeid mind olyan kivánatosak, és egyben szépek.A tálalás is mindig tökéletes!!!

Névtelen írta...

...só,borsó,pirospaprika...
A borsó-val mit csináltál? Amúgy milyen borsó? Zöld, sárga, száraz, konzerv, fagyasztott, nyers, főtt, párolt?

Adél írta...

só,borsó,pirospaprika -fűszerekre értettem, ezt írtam a recepten is:
..hozzáadtam a tojást és a fűszereket és jól összedolgoztam.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...