2011. május 24.

Baconos krumplicsónakok





Gyors vacsora, férfiaknak sörkorcsolya, vagy akár  vendégváróként is megállja a helyét.A bacon nagyon finom ízt kölcsönözött a krumplinak,csak úgy etetti magát. Saját ízlés szerint lehet fűszerezni.

A krumplit héjában roppanósra főzzük,  megpucoljuk ,4 be vágjuk, baconba tekerjük ,fűszerezzük, kevés olíva olajjal meglocsoljuk és mehet is a sütőbe.Vegyes salátával tálaljuk.



14 megjegyzés:

Illéskrisz Konyhája írta...

Hű, a mindenit, de guszta!!! Isteni jó köret! Elviszem az ötletet,mert nagyon tetszik. Egy finom sült mellé kitűnő!!! Ügyi vagy!

Gesztenye receptjei és Bonbon mánia írta...

Csodás fotók, az étel pedig szuper:-))

Nem vagyok mesterszakács írta...

Valami csodás képek és az étel fantasztikus! Gratulálok, mindenképpen viszem az ötletet! :))

Anazar írta...

Micsoda falatok! Nagyon gusztusos, csurog a nyálammmmmm

Mrita írta...

Nagyon guszta, csodálatosak a képek, mint mindig. Szeretem a baconos dolgokat, ki fogom próbálni. Találó az elnevezés is.

Barbi írta...

Ez nagyon tetszik!! Ötletes étel salátával és csodaszépek a fotók, mint mindig!!! :))) Viszem!

Bianka írta...

Remek finomság, hasonlót én is készítettem és tettem hozzá egy kis bort. Érdemes kipróbálni, olyan gesztenyés íze lesz tőle.

Barbi írta...

Újra itt vagyok és meginvitállak, hogy nézz be hozzám! :D

Éva írta...

Szívesen eveznék ezzel a csónakkal egy darabig.Nagyon guszta!

Kati írta...

Nagyon szépek és ötletesek, recept mentve.

Éva írta...

Aleda gratulálok neked hogy szerencséses kisorsólták a te nevedet is!

Ottis írta...

Gyönyörűek a képek!

Névtelen írta...

de jooo...szuper otlet...a kerdes csak az, hogy nem szarad ki nagyon a krumpli (ha vendegvaro lesz) amig megerkeznek a vendegek?

Aleda írta...

Frissen, melegen az igazi, de azért fóliával letakarva 1-2 órát lehet tárolni.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...