2011. augusztus 22.

Tejes kukorica



A kukoricát akkor szedem le,amikor  a haja még puha a csuhé pedig zsenge és zöld.A fazék aljára teszek pár csuhét,arra teszem a zsenge kukoricát és  betakarom még egy rend csuhéjjal.Forrástól számítva kerek 20 percet főzöm.Tálaláskor mindenki maga ízlésére sózza.



10 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon felzaklattál most azt tudod? Imádom a kukoricát és most én honnan vegyek ilyen szép friss kukoricát mint amilyet Te főztél?:))

Adél írta...

Éva,hidd el engem is felzaklatott:) Nézegettem a képeket és megláttam,nem most volt főzve,van már talán 3 hete is annak már,amikor falatoztunk belőle:)

nempiskóta írta...

Ez valami gyönyörűséges! Sírok, hogy nekem nem jutott!

trollanyu írta...

Arról ne is beszéljünk, hogy engem hogy felzaklattál ezekkel a csodaszép képekkel. Na ez hiányzik itt nagyon:)

Kati írta...

Imádom a tejes kukoricát.

marisz57 írta...

Nálunk is gyakran volt a nyáron, talán még két alkalommal tudok főzni és kész. A másodvetés olyan gyatra, hogy abból sajnos semmi nem lesz.
Nagyon szépek a fotóid.

Csilla írta...

De gyönyörű, és imádjuk! :)
Én is 20 percig főzöm, és kész. :)) Nem is értem, hogy régen miért főztük órákat? :D

Anazar írta...

A cím alapján azt gondoltam, hogy tengerilevest főztél ;-)

Adél írta...

Nempiskóta: ne sírj na,jövőre lesz újból,jut majd akkor :)

Trollanyu: arra nincsen?

Kati: én is.nagyon.

Marisz57:köszönöm

Csilla: Mamám is órákig főzte,de hogy miért is???

Anazar: :DD csúcs vagy !:D

mellissina2 írta...

Na ez a kukorica!!!! micsoda finom íze lehet!!

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...