2012. április 16.

Müzlis eperturmix



Hozzávalók: 20 dkg eper, 1 érett banán, 1 kiskanál méz, 2,5 dl kefir, epres müzli

Az epret megmossuk és kicsumázzuk, a banánt megpucoljuk és felkarikázzuk. Turmixgépbe tesszük a gyümölcsöket , a mézet és a kefirt  majd habosra turmixoljuk. Pohárba töltjük és  epres müzlivel tálaljuk.


7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon jól néz ki! Egy pohárkával most szívesen megbirkóznék !:-)

Blogkonyha írta...

Egy kis tavaszt hoztál ebbe a hideg időbe. Nagyon finom itóka!

Juci írta...

Szerintem is finom, mutatós es egészséges desszert! Kéreeek!

Culinaria Ungaria írta...

Napsütéses szép reggelt kívánok Neked, kedves Aleda!

Ugye milyen egyszerüen lehet egy ilyen finomságot elkészíteni?? Kár, hogy itt még nem lehet friss epret kapni, csak az importáltat, az meg nem ízlik... Az idei tavasz meg elég fagyos, itt már megint 2-3 fokok uralkodnak este. De egy pár hét múlva biztos lesz itt is friss, helyi eper!! :-)

Lenne mellesleg egy apró kér(d)ésem, mert te már többször segítettél nekem... Hogyan tudom az oldalon található "Címkék"-et a blogra feltenni?? Azt tudom, hogy a szerkesztésben, és ott Gadgetben, de pontosan?? Remélem tudsz most is segíteni, mert azért csak könnyebb, ha az ember rögtön egy pillantásra látja, milyen receptek hol vannak. Elöre is köszönöm szépen Neked!

Üdv:Krisz! :-)

Gabriella írta...

Milyen egyszerű, és milyen fincsi lehet!! :)

tücsi írta...

A fiam minden reggel turmixolja a gyümölcsöket, és anélkül el sem indul dolgozni. Engem is győzköd, de én kávéval kezdem a napot, és ez ugye nem valami helyes!!?? A látvány gyönyörű:)

Adél írta...

Krisz,köszönöm, kedves vagy:)

Bocs h ilyen későre válaszolok,nem is tudom,hogy pontos lesz e?

Szóval: elsősorban,mikor szerkeszted a bejegyzést,akkor alul van egy kis rész,aminek a neve:Címkék, óda írod a címkék nevét és úgy mented el.
Ezután katt : Beállitások - Tervezés - Modul hozzáadása(jobb oldalt,ahol képeket szoktál feltenni) - ezen belül kiválasztod a Címkéket( a 20. ,ha jól számoltam) .Itt lehet pár dolgot beállítani ,hogy hogyan jelenítse meg a címkéidet és utána Mentés.

Ha nem sikerül,írj és még próbálok segíteni.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...