2012. április 11.

Zöldhagymás báránycomb



Hozzávalók: 1 báránycomb, 10 dkg vékonyra szeletelt húsos szalonna, 5 szál újhagyma és 5 szál fokhagyma zöldjükkel együtt, só,bors, őrölt pirospaprika, 3 dl bárányhúsleves, 3 evőkanál olaj
 A báránycombot megmossuk és megtisztítjuk a hártyáitól. Bedörzsöljük sóval, borssal, őrölt pirospaprikával és körbetekerjük a szalonnával. A zöldhagymát és fokhagymát felvagdossuk, felét  egy kiolajozott tepsi aljára tesszük, ráfektetjük a báránycombot és beborítjuk többivel. Felöntjük 3 dl. bárányhúslevessel és lefedve, forró sütőben kb. 1 óra alatt puhára pároljuk. Mikor puha, levesszük a fedőt és pirosra sütjük.

10 megjegyzés:

mandala írta...

Nagyon guszta!

Gabriella írta...

Csodásan néz ki!

marisz57 írta...

Nagyon guszta! Sajnos, mi bárányhúshoz csak elvétve jutunk.

Anazar írta...

Pompás bárányka!

trollanyu írta...

Pazar látvány, nagyon finom lehet:) Mi se nagyon jututnk bárányhúshoz, sajnos.

Éva írta...

Csodás látványra, az ízét csak elképzelni tudom de biztos nagyon finom lehet!

Petra írta...

Hűha, szépséges! :))))

Illéskrisz Konyhája írta...

Tényleg nagyon gusztán megsült! Mivel tálaltad?

Barbi írta...

Nesze nekem, mondom én, hogy bezárok! :)) Mennyei főétel és gyönyörű fotók! :)

mariadeco írta...

Már szinte érzem a finom illatát!Ez is olyan kivánatos.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...