2013. május 29.

Banánfagylalt



Hozzávalók: 3-4 érett banán, 2 evőkanál csokoládés mogyorókrém; tálaláshoz: 5 dkg tejcsokoládé

Elkészítése: A banánokat megpucoljuk, felkarikázzuk, majd egy nejlonzacskóba rakjuk és lefagyasztjuk. Használatkor kivesszük és késes aprítóban  pürésítjük. Hozzáadjuk a mogyorókrémet és pépesre kavarjuk. Fagylaltoskehelybe gombócokat rakunk a fagylaltból és tetejére csokoládét reszelünk.

5 megjegyzés:

Márti írta...

Jó a párosítás! és bár nincs meleg, azért megbirkóznék 1-2 gombóccal :)

Éva írta...

Nagyon jó lehet, ez a fajta fagyi bennem is motoszkál hogy elkészítsem!:) Valamelyik újságban is láttam és már akkor gondoltam hogy kikéne próbálni nagyon szeretem a banánt így ez biztos hogy elnyerné tetszésemet!:-))

Illéskrisz Konyhája írta...

Hű, ez nagyon finom lehet!

Gabriella konyhája írta...

Klassz párosítás, fincsi lehet...

marisz57 írta...

A fagyid nagyon klassz, csak én most fázom hozzá... :)
Aleda, szeretnélek megkérni, hogy vegyél részt egy játékban, a részleteteket megtalálod a blogom utolsó bejegyzésében.

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...