2013. július 16.

Joghurtos zöldborsóleves





Hozzávalók: 40 dkg zöldborsó, 4 dl joghurt, só, bors, mentalevél

Elkészítése: A zöldborsót megmossuk és enyhén sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult, leszűrjük és ebből 4 evőkanálnyit félreteszünk a tálaláshoz.  Hozzáadunk pár mentalevelet és krémesre turmixoljuk. Kevés főzőlével hígítjuk, megszórjuk frissen őrölt borssal és belekeverjük a joghurtot. Tálaláskor a tetejére szórjuk a zöldborsót, valamint joghurttal és mentalevéllel díszítjük.



4 megjegyzés:

Kati írta...

Adél, de szép ez a leves:) S finom is tudom, nagyon szeretem a zöldborsót:) S persze a fotó is nagyon szép:)

Illéskrisz Konyhája írta...

Szabályos pettyek, finom leves, szép szín... Kell ennél több? Vinném ebédre.

Anikó írta...

Adél csúcs ahogy tálalod, azok a pöttyök rajta, szuper:-)))) Gyönyörűek a képeid:-))))

Aleda írta...

Köszi lányok:) Vigyétek, finom, hűsítő leves!

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...