2014. január 4.

Füstölt szardellás falatok






Hozzávalók: szeletelt kenyér, 1 doboz füstölt szardella, 10 dkg feta sajt, 7 dkg vaj, 5 dkg paprikás olívabogyó, 1 kis csokor metélőhagyma, 20 dkg koktélparadicsom

Elkészítése: A fetasajtot villával összetörjük és krémesre kavarjuk a puha vajjal. Az olívabogyót meg a metélőhagymát apróra vágjuk és belekavarjuk a krémbe.  A kenyérszeleteket megpirítjuk, lekenjük a sajtos krémmel és tetejüket kirakjuk a füstölt hallal, a negyedekre vágott paradicsommal és az olívabogyóval, majd megszórjuk a felvágott metélőhagymával. Tálalás előtt 1-2 órával  készítjük el és a fogyasztásig hidegen tároljuk. 



Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...