tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post4728488833336133280..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: Kuglófformában sült stefánia vagdaltAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-15377829818570128862016-03-28T10:58:58.781+03:002016-03-28T10:58:58.781+03:00Kedves Emese, 200 fokon sutom a vagdalt husokat. Kedves Emese, 200 fokon sutom a vagdalt husokat. Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-6860768270783790362016-03-28T00:01:49.552+03:002016-03-28T00:01:49.552+03:00Kezdő konyhatündérként fontos kérdés számomra, hog...Kezdő konyhatündérként fontos kérdés számomra, hogy kb. hány fokon kell sütni a stefánia szeletet?<br /> KöszönettelEmesenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-58045227017403738832013-04-04T10:41:58.679+03:002013-04-04T10:41:58.679+03:00Hú, ez gyönyörű!Hú, ez gyönyörű!HajniZolihttps://www.blogger.com/profile/03768916515915637482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-42701974730158088732013-04-04T09:25:47.868+03:002013-04-04T09:25:47.868+03:00De szépen tálaltad és még a történetét is hozzá! S...De szépen tálaltad és még a történetét is hozzá! Sokszor készítem én is ilyen formában, főleg vendégváráshoz. Remekül lehet szeletelni. Hidegen is kitűnő. A blogra is sikerült már felkerülnie egy remek példánynak. :-))gionettahttps://www.blogger.com/profile/06476227354756983533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-55671096178690448422013-04-03T18:08:18.394+03:002013-04-03T18:08:18.394+03:00Remek kis húskoszorú. Mi őzgerincformában ismerjük...Remek kis húskoszorú. Mi őzgerincformában ismerjük :-)Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-73567396455966234242013-04-03T12:13:26.632+03:002013-04-03T12:13:26.632+03:00Köszönöm, hogy megosztottad ezt a tudományt Stefán...Köszönöm, hogy megosztottad ezt a tudományt Stefániáról, sosem néztem utána honnan is ered..., most már legalább tudom. Nagyon guszta, milyen jól jönne most ebédre! Ma éppen hasonlót fogok sütni a megmaradt főtt tojásokkal... :o)Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-60704200411582623792013-04-03T10:21:50.592+03:002013-04-03T10:21:50.592+03:00Nagyon jó! Szeretem az ilyen "újragondolt&quo...Nagyon jó! Szeretem az ilyen "újragondolt" recepteket már ami a kivitelezését illeti most Nálad! Szuper! :-)Eszterhttps://www.blogger.com/profile/03300302186639211000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-65290489826558976132013-04-03T10:00:53.008+03:002013-04-03T10:00:53.008+03:00Hasznos infó + Stefánia sütése kuglófformában:) mi...Hasznos infó + Stefánia sütése kuglófformában:) milyen szépen megtartotta a formáját!Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-36502984539315560952013-04-03T09:47:31.793+03:002013-04-03T09:47:31.793+03:00Gyönyörű ebben a formában a Stefániád, ráadásul mé...Gyönyörű ebben a formában a Stefániád, ráadásul még ilyen gasztro-történelmi ismeretekkel is gazdagítottál bennünket, köszi :)!Maríahttps://www.blogger.com/profile/13039883199937310154noreply@blogger.com