tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post534875258825058931..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: A káposzta savanyítása Adélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-28838820642295681062023-10-17T03:42:11.097+03:002023-10-17T03:42:11.097+03:00Nekem az lenne a kérdésem hogy szükség tartósítósz...Nekem az lenne a kérdésem hogy szükség tartósítószert tenni vagy nemAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-38167698186887184842019-10-11T11:49:59.952+03:002019-10-11T11:49:59.952+03:00Ezzel a módszerrel télen is lehet a 20-25 fokos ko...Ezzel a módszerrel télen is lehet a 20-25 fokos konyhában,én folyamatosan készítem,mindenre jó: köret,leves húsgombóccal,töltöttkáposzta,saláta vagy csak magában.Tele van természetes vitaminnalUnknownhttps://www.blogger.com/profile/08535947503659358142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-54356960014900009252013-10-24T15:35:27.258+03:002013-10-24T15:35:27.258+03:00Ez igen Adélkám, a télen főzheted a székelykáposzt...Ez igen Adélkám, a télen főzheted a székelykáposztát meg a többit, imádom az összes káposztaételt:-)))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-69286140265688033742013-10-24T15:04:38.156+03:002013-10-24T15:04:38.156+03:00Hű mennyi káposzta! Szerintem ennyit nem ennénk me...Hű mennyi káposzta! Szerintem ennyit nem ennénk meg csak évek múltával. Minden esetre biztos sokkal finomabb, mint a piaci. Én nyáron szoktam kovászolni szálas káposztát, úgy mint az uborkát szokás. nagyon finom lucskos káposzta van belőle...Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-6437807036190924052013-10-24T13:15:44.327+03:002013-10-24T13:15:44.327+03:00Kedves 'marisz57'.mi is ketten vagyunk, 5 ...Kedves 'marisz57'.mi is ketten vagyunk, 5 l-s ,fedeles műanyag vödörben szoktam savanyítani káposztát.3 fej fér bele kb.legyalulom,besózóm, fűszerezem , kicsit langyos ,sós vízzel felöntöm,tetejére 1 napig,teszek egy szelet kenyeret. légmentesen lezárom. minden reggel átforgatom, utána már csak 'simán' ráteszem a tetejét.1 hét alatt kész. jó étvágyat!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-31483944156662479712013-10-24T12:38:36.804+03:002013-10-24T12:38:36.804+03:00Nagyon frappáns, részletes beszámolót írtál a kápo...Nagyon frappáns, részletes beszámolót írtál a káposztasavanyításról!<br />Biztos nagyon hasznos ez a bejegyzés sokunk számára.<br />Én ugyan régebben itthon savanyítottam a káposztát műanyag hordókban, hasonlatosan a leírásodhoz.<br />Ma már nem fogy annyi (ketten vagyunk), úgy veszem a savanyúkáposztát.marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.com