tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post7473869365075981738..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: GrillkolbászAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-33876974339558981462014-01-17T15:47:51.073+02:002014-01-17T15:47:51.073+02:00Adélka, guszta nagyon!:)Adélka, guszta nagyon!:)Rozahttps://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-40156503387627799832014-01-17T12:36:17.454+02:002014-01-17T12:36:17.454+02:00Edith, szerintem nagyon finom lenne csirkehúsból v...Edith, szerintem nagyon finom lenne csirkehúsból vagy pulykából is. Még én is kipróbálom, ha ezek elfogynak majd:)Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-24741539053968056562014-01-17T11:24:57.159+02:002014-01-17T11:24:57.159+02:00Isteni lehet! :) Egyszer készítettem sajtos kolbás...Isteni lehet! :) Egyszer készítettem sajtos kolbászt disznóvágáskor némi húsból, különben mindig ugyanazt a hagyományos (mondhatnám unalmas) fajtát szoktuk csinálni. Ez nagyon izgalmasan hangzik. Szerintem egyszer kipróbálom csirkéből, libahájjal... (csak ezt ehetem, tudod...) De a miccs is isteni csirkéből, szóval, nem hiszem, hogy ne lenne finom. :)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com