tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post7896919337314710540..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: TzatzikiAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-8964375199677865602013-08-27T18:11:32.227+03:002013-08-27T18:11:32.227+03:00Én is pont úgy csinálom, ahogy Flögi, de nagyon gu...Én is pont úgy csinálom, ahogy Flögi, de nagyon guszta a tiéd is. Hetek óta ezen élek, annyira szeretem. A kapros változat is tetszik, imádom a kaprot. Kipróbálom majd úgy isNeahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-58444480771418321002013-08-27T14:28:54.608+03:002013-08-27T14:28:54.608+03:00Szia Aleda, én úgy csinálom, ahogy a görögök, és a...Szia Aleda, én úgy csinálom, ahogy a görögök, és abban kapor nincs (meg én nem is szeretem a kaprot). Veszek olyan jó kemény görög joghurtot (ahol élek, lehet kapni) és beletszek 1-2 El olívaolajat, frissen őrölt fekete borsot, sót, kis citromlevet és a lereszelt, besózott, kicsavart uborkát, no meg 3 szétnyomott fokhagymagerezdet. Éppen az előbb csináltam holnapra, hogy jól összeérjen. :-) üdvFlögihttps://www.blogger.com/profile/16032704942994316859noreply@blogger.com