2013. március 19.

Halas babsaláta





Hozzávalók  4 személyre : 40 dkg főtt fehérbab, 20 dkg konzervkukorica, 1 füstölt hal( kb. 25-30 dkg), 4 tojás, 1 hagyma, 2-3 evőkanál olaj, 1-2 evőkanál balzsamecet, só, bors

Elkészítése: A konzervkukoricát leszűrjük és lecsöpögtetjük. A halnak lehúzzuk a bőrét, gerincét eltávolítjuk és 1-2 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. Egy salátástálban összekeverjük a babot, a kukoricát, a halat, a hagymát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal valamint a balzsamecettel. 30 percig érlelni hagyjuk. Tálaláskor cikkekre vágott főtt tojást teszünk a tetejére.

 

2 megjegyzés:

Kati írta...

Olyan igazi férfias saláta:) De én is szívesen megkóstólnám:) bár rájöttem a paszuly nagyon hízlal:)

Blogkonyha írta...

Pont tegnap kért a fiam ilyen salátát, ugyanis fogyókúrába fogott. nagyon guszta! Most kimaradt belőle a kukorica, de attól függetlenül is nagyon finom...Guszta!

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...