tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post4240871771120589299..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: Töltött borjúszegy polgári módonAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-50671964999270045082017-10-04T19:44:50.613+03:002017-10-04T19:44:50.613+03:00Nekem házilag vágott borjúból volt. Azért a borjú ...Nekem házilag vágott borjúból volt. Azért a borjú húsa sokkal világosabb, mint a marháé, szerintem ezzel nem vernek át. Inkább az a gond, hogy a szegy rész nem kerül a mészárszékbe. De szerintem, pl. lapocka húsból is el lehet készíteni, felvágni a húst, úgy, hogy egy nagyobbacska lapot kapj, egyik felére a tölteléket tenni, majd felgöngyölni. Nem kell ezt föltétlen beletölteni egy kialakított „zsebbe”. :)Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-89821825218209098452017-10-04T15:08:43.475+03:002017-10-04T15:08:43.475+03:00Klassz, csak én onnan és abból indulok ki, hogy ho...Klassz, csak én onnan és abból indulok ki, hogy hol vegyek borjúszegyet, vagy egyáltalán borjúhúst, hát asszem egyedül talán a budapesti Nagycsarnokban, de még lehet, hogy ott is átvágnak és adnak valami öregebb marhát.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com