tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post7619549322914485391..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: Paprikás kolbászAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-4544375970278249162014-01-14T09:39:00.970+02:002014-01-14T09:39:00.970+02:00Igazi házi kolbász.. Nincs párja az biztos. Én is ...Igazi házi kolbász.. Nincs párja az biztos. Én is gondolkodom, hogy kéne csinálni... Van hozzá minden szerkezet és még jó füstölő is a környéken... Lehet februárban neki veselkedünk. Nagyon guszták!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-14957451754477355972014-01-13T22:24:09.893+02:002014-01-13T22:24:09.893+02:00Adélka, megint egy igazán részletes és szép összeá...Adélka, megint egy igazán részletes és szép összeállítás. A paprika nélküli kolbász az amolyan angolos white pudding-szerű (az ex sógorom, aki Angliában él, nevezte így a paprika nélküli kolbászukat) lehet. Ámbár, ha jó a fűszerezés, akkor az is finom lehet:)Rozahttps://www.blogger.com/profile/08523274584945791015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-48083213838496161182014-01-13T21:00:53.177+02:002014-01-13T21:00:53.177+02:00Várom a paprika nélkülit ! Nagyon kíváncsi vagyok ...Várom a paprika nélkülit ! Nagyon kíváncsi vagyok hogyan készült ?Az amatőr hagyományörzőhttps://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-54579135312931615792014-01-13T15:46:54.040+02:002014-01-13T15:46:54.040+02:00Mi többnyire bükkel füstölünk, néha keverjük akácc...Mi többnyire bükkel füstölünk, néha keverjük akáccal 1/10 -hez arányban. Nem lesz tőle kesernyés az íze. Amúgy a nagy füst szokta bekeseríteni, ezért kell enyhe füstöt adni. Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-22416232154789034872014-01-13T15:39:33.319+02:002014-01-13T15:39:33.319+02:00Mi is csináltunk teljesen paprika nélkül is, mégho...Mi is csináltunk teljesen paprika nélkül is, méghozzá kétfélét:) Egyet marhahússal egyet meg csak sertéshússal. Recepteket is beírom hamarosan:)Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-45649573268641561042014-01-13T14:29:25.868+02:002014-01-13T14:29:25.868+02:00Nagyon tetszik a leírás és az összeállítás ! Gratu...Nagyon tetszik a leírás és az összeállítás ! Gratulálok ! Ez a kolbász a kedvemre való mert nincs túl paprikázva , az meg már teljesen ritkaság számba megy mikor egyáltalán nincs benne paprika , ilyet a lengyel hentesről szoktam vásárolni . Érdekességképpen annyit megjegyeznék hogy mifelénk is csak keményfából való fűrészporral füstölnek , de inkább tölgyet használunk , akácot semmiképpen , állítólag kesernyés ízt ad . Várjuk a hurka recepteket !Az amatőr hagyományörzőhttps://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.com