tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post8465553874006636425..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: Meggyszörp és meggy süteménybeAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-60747425541175019602011-07-14T08:38:36.839+03:002011-07-14T08:38:36.839+03:00Szia, nagyon guszták a képeid, biztos ugyanolyan f...Szia, nagyon guszták a képeid, biztos ugyanolyan finomak is. Gratulálok!Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-86113934902006106342011-07-08T11:57:43.000+03:002011-07-08T11:57:43.000+03:00Kedves Aldea! Köszönöm a kedves szavakat. Én is na...Kedves Aldea! Köszönöm a kedves szavakat. Én is nagy rajongója vagyok a te blogodnak, rendszeresen jövök ezután is.Petrahttps://www.blogger.com/profile/07531359663671261570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-50082843709851938542011-07-08T10:51:50.760+03:002011-07-08T10:51:50.760+03:00Ez nagyon finom!!! Majdnem ugyanígy készítem, csak...Ez nagyon finom!!! Majdnem ugyanígy készítem, csak kevés szalicilt is belekeverve 3-4 napig hagyom állni, időnként megkeverve a cukros meggyet. Ennyi idő alatt jobban kiszívja a meggy levét. A szirup nálam dettó ugyanez, a sűrűjéből jól leszűrve meggydzsem készül: felfőzöm, közepes lángon 15-20 percet főzöm és üvegekbe rakom, majd száraz dunsztba- igazi csemege!!!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-56406431990124397732011-07-08T10:00:21.657+03:002011-07-08T10:00:21.657+03:00Ne kínozz, évek óta nem ettem friss meggyet :-/Ne kínozz, évek óta nem ettem friss meggyet :-/Anazarhttps://www.blogger.com/profile/03261720168280374444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-31113106191599825892011-07-08T08:59:00.442+03:002011-07-08T08:59:00.442+03:00Nagyon jó recept, kár, hogy már nincs meggyem...Na...Nagyon jó recept, kár, hogy már nincs meggyem...Na, majd jövőre!Blogkonyhahttps://www.blogger.com/profile/18112210018042509346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-61601412893142632442011-07-08T00:14:04.116+03:002011-07-08T00:14:04.116+03:00Gyönyörű képeket készítettél ismét.Gyönyörű képeket készítettél ismét.Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-35607447830301387112011-07-07T18:36:08.909+03:002011-07-07T18:36:08.909+03:00Ó, de szép egészséges meggyek, imádom őket. Nagyon...Ó, de szép egészséges meggyek, imádom őket. Nagyon guszta , milyen jó télen a sütibe ez a finomság!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-41273023249816200002011-07-07T17:52:21.087+03:002011-07-07T17:52:21.087+03:00Jaj, ne is mond, az elmúlt hetekben én is a renget...Jaj, ne is mond, az elmúlt hetekben én is a rengeteg meggyel küzdöttem, és nálam is meggyszörpi lett a sok léből. Én kicsit másként csináltam a sütibe való meggyet, én cukorszirupban kiforraltam, majd kiszedtem a meggyet, ezt még párszor megismételtem, a cukorszirupot mindig visszaforralva. Évek óta így csinálom, nekem bevált. A többiből meg meggy dulceata lett. Helytakarékos megoldás :DFernelhttps://www.blogger.com/profile/13591853222895614948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-60774818725801358732011-07-07T17:26:01.243+03:002011-07-07T17:26:01.243+03:00Nagyon tetszik ez az eltevési módja a meggynek.Nagyon tetszik ez az eltevési módja a meggynek.judit60https://www.blogger.com/profile/04213684491759864812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-86303909551548345302011-07-07T17:22:04.225+03:002011-07-07T17:22:04.225+03:00Nagyon praktikus ez a recept.Nagyon praktikus ez a recept.Alíz, Erdélybőlhttp://fakanalforgato.blogspot.com/noreply@blogger.com