tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post947954775101832496..comments2024-03-26T02:54:52.990+02:00Comments on Aleda konyhája: Sajtos bagettAdélhttp://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-77734676415935857192022-10-06T12:14:43.742+03:002022-10-06T12:14:43.742+03:00Szia! Szuper, örülök, hogy neked is bevált. Tökéle...Szia! Szuper, örülök, hogy neked is bevált. Tökéletes megoldás a főtt krumpli bele! :)Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-49109863263213446012022-10-04T22:15:40.194+03:002022-10-04T22:15:40.194+03:00Szia, ma megsütötten a bagettet és nagyon jól sike...Szia, ma megsütötten a bagettet és nagyon jól sikerült, köszönöm neked !!! Annyira egyszerü és mégis isteni lett. Sajnos nem kaptam burgonyapelyhet, de megfőztem egy szem krumplit és azt tettem bele.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-3821279844167101102013-05-14T17:27:28.117+03:002013-05-14T17:27:28.117+03:00Szia Aleda!Már többször megsütöttem,az egész csalá...Szia Aleda!Már többször megsütöttem,az egész család imádja,a gyerekektől ha kérdezem,hogy milyen péksütit süssek,rávágják egyszerre,hogy tudod anya az az isteni sajtos bagett amit úgy imádunk!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13559802948564697676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-25621788144891127002013-02-22T17:08:34.391+02:002013-02-22T17:08:34.391+02:00Szia Aleda! Végül nem úgy sütöttem meg, sőt azóta ...Szia Aleda! Végül nem úgy sütöttem meg, sőt azóta mindig ilyet sütök, mert pillanatok alatt elfogy. Lassan már a mélyhűtőbe kell tenni belőle, hogy mindig legyen itthon :)) Lenne egy kérdésem még: gondolom nem próbáltad még ki tk vagy bármilyen más egyéb liszttel? Ha esetleg még is akkor tudnál tanácsot adni, hogy pl a fele finom lisztet mire lehetne lecserélni? Tudom nem érdemes, mert ez így isteni ahogy van, de akkor én is picit nyugodtabb szívvel enném :))<br /><br />Köszönettel TimiTimiehttps://www.blogger.com/profile/10568599812578314150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-50299870619023985042013-02-16T21:46:18.512+02:002013-02-16T21:46:18.512+02:00Timi, örülök, hogy tetszik:)
Igazából,pontos válas...Timi, örülök, hogy tetszik:)<br />Igazából,pontos választ nem tudok adni, mert nem szoktam a kelt tésztákat másnap sütni, de azt hallottam, hogy mások csinálnak ilyet és, hogy jól működik. Formázás után hidegre teszik a kelt tésztát, így a kelés folyamata lelassul, majd másnap 20.25 percre szobahőmérsékleten kell hagyni és utána sütni. Remélem sikerül, örülők, ha visszajelzed majd:)Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-9659693814370239992013-02-16T20:53:33.443+02:002013-02-16T20:53:33.443+02:00Szia Aleda!
A héten kipróbáltam a bagettet, mely t...Szia Aleda!<br />A héten kipróbáltam a bagettet, mely tökéletes recept, tökéletes bagett volt :))<br />A kérdésem az lenne, hogy ha formázás után beteszem a hűtőbe és másnap reggel akarom kisütni, kell e valamit változtatnom? Vagy simán hűtőbe, utána mehet a meleg sütőbe? Szerinted?<br /><br />Köszönöm válaszod<br /><br />Üdvözlettel TimieTimiehttps://www.blogger.com/profile/10568599812578314150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-58798507198972780682012-12-21T19:59:21.326+02:002012-12-21T19:59:21.326+02:00EZ Jó hír, örülök, hogy ízlett a családnak. A lány...EZ Jó hír, örülök, hogy ízlett a családnak. A lányom is mindig fülig mosolyog neki:)Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-19576877221017906752012-12-20T16:36:17.857+02:002012-12-20T16:36:17.857+02:00Jelentem megsütöttem! Nagy sikert aratott! Finom, ...Jelentem megsütöttem! Nagy sikert aratott! Finom, puha lett és mennyeien sajtos! Szerintem már csak januárban posztolom ki. Köszönöm a receptet:)heti menükhttps://www.blogger.com/profile/01617614338382741370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-83962378279760462182012-12-19T16:33:37.620+02:002012-12-19T16:33:37.620+02:00Köszönöm! Ma este neki is gyűrkőzöm:)Köszönöm! Ma este neki is gyűrkőzöm:)heti menükhttps://www.blogger.com/profile/01617614338382741370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-35094874584005381732012-12-19T15:06:02.747+02:002012-12-19T15:06:02.747+02:003 dkg élesztő kell bele, pótoltam, köszönöm.
Igen...3 dkg élesztő kell bele, pótoltam, köszönöm. <br />Igen, az én lányom is imádja és nagyon ízlett neki, már jó párszor megsütöttem, csak most került fel. A burgonya pehelytől a bagett puha lesz, kevés főtt, reszelt krumplival helyettesíthető, de akár el is maradtat, annyira nem maghatározó. Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-7243384955296429552012-12-19T11:57:24.808+02:002012-12-19T11:57:24.808+02:00Nem írtad mennyi élesztőt tettél hozzá. A burgonya...Nem írtad mennyi élesztőt tettél hozzá. A burgonyapehely kihagyható vagy mindenképpen kell bele? Kukoricapehellyel hellyettesíthető?heti menükhttps://www.blogger.com/profile/01617614338382741370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1447903412533795258.post-2997890524039788652012-12-19T11:46:56.192+02:002012-12-19T11:46:56.192+02:0080 Ft-ért veszem darabját ennek a bagettnek, mert ...80 Ft-ért veszem darabját ennek a bagettnek, mert a gyerkőcök imádják. Pont a múltkor gondolkoztam azon, hogy mi a jó fenéért nem sütöm meg én saját magam! Erre tessék! Megcsináltad! Óriási ölelés érte! És milyen gyönyörűek! Remélem az enyémek is ilyen szépek lesznek, ugyanis indul nálam a sajtos bagett gyártás:)))))heti menükhttps://www.blogger.com/profile/01617614338382741370noreply@blogger.com